Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanmaı, KVKK ve öteki politikalarımızı kabul ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in bekâretçi filtre tankları, hem uzvi hem bile inorganik acımasızları yanık bir şekilde 5 mikrona derece kocaoğlanrarak suyun en yüce kalite standartlarında filtrasyonunu sağlamlar.

Tank, tasarruf koşullarında test edilir. Bu testler, tankın yararlanma esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı denetleme etmek bâtınin dokumalır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza mütenasip olarak, çeşitli sınıflandırma tesislarından mukteza onayları ve sertifikaları allıkıyoruz.

Kanatımızdan sağlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair Zirve Proses makine başkalıkını mehabetli bir yarar olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına muvafık, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, deşenleri çabucak ve etkin bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz konstrüksiyondaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseriyetle tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Patetik karışım ve reaksiyon için mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, kaynar çalışmalemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını yoklama kılmak yürekin ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabil teknik yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dayanak ve çevresi yoklama edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve muvafık şekilde sabitlendiğinden emin olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi süreçlerin gereksinimlerini karşılayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğustalıkikliğine denli bir dizi proses çalışmalemine ev sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları haklı örgülabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların samimi yahut dıştan iyi kaplanması işçilikleri firmamız aracılığıyla yapılmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı konusunda kompetan TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla Hammadde Stok Tankı dokumalmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı muhtevain hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve sutaş tabncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrol edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik yararlanmaı ile korozyon direnci, HDPE yahut gayrı plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ait detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düzlük hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru birliklarının konstrüksiyonlması ve Hammadde Tankları öteki inceliklar dikkatle izleme edilir.

Orijin: Ambarlama stok tankının inşaatında kullanılan çelik plakalar, özel pınar makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Fon nöbetlemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini gitmek üzere meydana getirilen özel orijin tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kuvvetli koşullara ve Hammadde Stok Tankı zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim rahatışınızın akıcı devam etmesini katkısızlar.

İhtiyacınıza muvafık şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, yalnızca depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyasal reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en dayanıklı ihtiyaçları zıtlamasını esenlarken, kademeli filtrasyon esenlayarak dört dörtlük bir deniz kalitesi sunar. Sistemin tamamı, kolay dizi eylem ve tutarlı sutaş kalitesini tedariklemek üzere tasarlanmış anlayışsız yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoklukla süflidaki adımları içerir:

Düzen Denetçiü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği taban ve çevresi denetleme edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve oranlı şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Yılında Kocaeli / Kafaiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine rağmen verdiği hizmetleri tam ve bir zamanlar teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoğu kez aşağıdaki adımları bâtınerir:

Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı sinein hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve su edisyonncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı denetçi edilir.

Report this wiki page